objava prostega delovnega mesta

FARMACEVT III M/Ž Podatki o prostem delovnem mestu oz. vrsti dela številka ND10053 Naziv delodajalca:LEKARNA AJDOVŠČINA Naslov delodajalca:TOVARNIŠKA CESTA 3 E, 5270 AJDOVŠČINA Kontaktna oseba delodajalca za kandidate: TRATNIK SILVANA, telefon: 05 364 38 37, el. naslov: silvana.tratnik@lekarna-ajdovscina.si Naziv delovnega mesta oziroma dela:FARMACEVT III M/Ž Opis del in nalog:IZDAJA ZDRAVIL IN SVETOVANJE TER OSTALE NALOGE […]

Prehlad in gripa

PREHLAD IN GRIPA Se pojavita predvsem v zimskih mesecih. Širita se s kapljicami, ki jih bolnik izloči pri kihanju in kašljanju. Ogroženo je vse prebivalstvo, še posebej majhni otroci in starejši ljudje s kroničnimi boleznimi.

Alergija

KAJ JE ALERGIJA? Beseda je grškega izvora in pomeni reagirati drugače. V medicini je alergija neustrezna in pretirana reakcija našega imunskega sistema na številne snovi v okolju.

Navodila pred potovanjem

Navodila pred potovanjem Bližajo se počitnice. Ob prihodu v počitniške kraje mnogokrat pozabimo, da je tu drugačna klima, življenjske in kulturne navade, zato je pomembno, da počitnice pravilno načrtujemo ter tako preprečimo morebitne zdravstvene težave.